پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز جمعه ، 1403/09/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: در کشور ما با توجه به تغییرات جمعیتی و پیری جمعیت که در آیند دچار آن خواهیم شد، از نظر توسعه نیز با چالش مواجه گردیم

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت:  در کشور ما با توجه به تغییرات جمعیتی و پیری جمعیت که در آیند دچار آن خواهیم شد، از نظر توسعه نیز با چالش مواجه گردیم.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر محمد مهدی بانشی افزود: طی دو سال گذشته با توجه به وجود ویروس کرونا اکثر توان سیستم درگیر بیماری کرونا ، شناسایی بیماران، واکسیناسیون و ..... بوده است .  با توجه به اینکه خوشبختانه بیماری کرونا  تا حدی فروکش کرده است ، باید بخشی از توان خود را به کرونا و اکثر توان را به بقیه ماموریت ها از جمله  بیماریهای غیر واگیر ، واکسیناسیون روتین ، پایش ها، مراقبت ها ، رصد نقاط ضعف و برطرف کردن آن ها اختصاص دهیم.


رییس مرکز بهداشت استان، هدف از برگزاری نشست مشترک تحلیل آمار و ارزیابی عملکرد شبکه های بهداشت و درمان نه شهرستان استان را بررسی نقاط ضعف و قوت  و ارایه راهکار برای برطرف کردن نقاط ضعف و همچنین تبادل تجربیات موفق عنوان کرد. 


دکتر محمد مهدی بانشی، عنوان کرد: آمارها نشان می دهد که استانی نسبت به میانگین کشوری نقاط قوت خوب و نقاط ضعف کمتری را دارا هستیم ولی این نافی وجود ضعف در سیستم نیست که این ضعف ها باید شناسایی و راهکارهای برون رفت از آن ارایه گردد و  افزایش بهره وری و اصلاح فرایندها  می تواند  بسیاری از این ضعف ها را مرتفع نماید


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اینکه از نقاط قوت  استان ا افزایش خدمت از ۷/۵ به ۱۲/۵ میلیون خدمت در سال می باشد گفت: بالا بودن نسبت میانگین‌ خدمت به جمعیت که استان ۱۶/۶ و کشور ۷/۳ می باشد از طرفی نشان از توانایی سیستم بهداشت  ولی از طرف دیگر ضعف سیستم خصوصی ما را نشان  می دهد که باعث می شود تمام فشار بر دوش سیستم بهداشت باشد به خصوص در شهرستان هایی که ما بیمارستان نداریم بار مراجعات درمان نیز  بر دوش سیستم بهداشت سنگینی می‌کند. شاخص جمعیت یکبار خدمت که همه شهرستان ها بالای ۱۰۰ درصد بوده اند از نقاط قوت دیگر سیستم است  همچنین به  بالا بودن میانگین خدمت به ازای هر مراجعه کننده که ۵/۱  در استان و ۳/۳ خدمت در کشور  می باشد و در نهایت  بالا بودن خدمت به ازای هر خدمت‌دهنده که در استان ۵ هزار و۱۰۰ و در کشور ۲ هزار و۹۴۰ خدمت آیت می توان اشاره کرد


وی یادآور شد: در کنار این نقاط قوت باید به بررسی نقاط ضعفی که در سیستم بهداشت ما وجود دارد پرداخت و برای افزایش و کیفیت خدمات برنامه ریزی کرد.


دکتر بانشی، در پایان خاطرنشان کرد:با توجه به اینکه در چهار ماه اخیر در مقایسه با ۴ ماه مشابه گذشته  از نظر  خدمات ارائه شده افت محسوسی داشته ایم که باید  فرسودگی شغلی ناشی از کووید ۱۹ و راههای برون رفت از آن مد نظر مدیران قرار گیرد و همه با هم  تلاش کنیم  که این افت جبران و کلیه خدمات هم از نظر کمی و کیفی  به صورت مناسب ارائه شود، تا بتوانیم سلامت مردم را ارتقا ببخشیم.


ارسال خبر سید/ حسین رازیان